Verkoop scheepsmotoren

Advies nodig bij verkoop scheepsmotoren? Wij helpen u hier graag mee.

 

Wij bij Deltakust kunnen u bij verschillende activiteiten ondersteunen. Hierbij moet u dan denken aan bijvoorbeeld motoren reparatie, revisie, herinbouw en overige herstellingen aan voortstuwingsmotoren, generatorsets, overige hulpmotoren, kranen en zelf advies in verkoop scheepsmotoren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elk project aan. Het maakt dan ook niet uit of het om een schip of jacht gaat. Onze medewerkers beschikken allemaal over de benodigde expertise om elke klus uit te voeren. Natuurlijk krijgt u vooraf duidelijk te horen wat er precies gedaan gaat worden. Op deze manier bent u zelf ook betrokken bij het proces. Wanneer u tijdens het varen schade oploopt is dit natuurlijk erg vervelend. U wilt het liefst dan ook weer zo snel mogelijk het water op. Bij ons is dit dan ook geen probleem. U hoeft namelijk niet lang te wachten voordat wij u helpen. U kunt dan ook eenvoudig online of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen dan direct een afspraak met u inplannen.

Omschrijving dan onze diensten en de merken

 

verkoop scheepsmotorenNatuurlijk wilt u van te voren weten of het mogelijk is dat wij bij Deltakust de betreffende werkzaamheden aan uw schip of jacht kunnen uitvoeren. Dit zijn de merken waaraan wij het meeste werk uitvoeren: ABC, Perkins, Daf, John Deere, Hats, Volvo, Cummins, Caterpillar. Wanneer deze er niet tussen staat is het ook geen probleem, hierboven staan slechts enkele voorbeelden. Wij kunnen u de garantie geven dat we aan vrijwel elke schip reparaties uit kunnen voeren. Het maakt dan ook niet uit of het gaat om werkzaamheden zoals motor reparaties, revisie, herinbouw en herstelwerkzaamheden.

Verder doen wij ook aan verkoop van scheepsmotoren. Dit voor zowel nieuwe als gebruikte motoren. Doordat wij een groot netwerk hebben, zijn wij ook hierin een expert. Dus wanneer u vragen heeft omtrent dit onderwerp, neem gerust contact met ons op. Wij zullen u dan direct helpen.

   Scheepsreparatie     Scheepsmotoren     Contact